Алфа БК Универзитет
Куда са нашом дипломом?
  • вебсајтови
    факултета

Куда са нашом дипломом?

Најважније код уписа Факултета је да одабереш оно што те заиста занима.

 

Преко 20 акредитованих студијских програма које нуди наш Универзитет пружају свима могућност да пронађу нешто за себе и стекну знање које ће пристајати уз њихово будуће звање.

Буди сигуран да твој избор буде само твој и не дозволи другима да утичу на твоје одлуке. Одабир Факултета је кључна ствар за твоју будућност, коју од тренутка одабира сам кројиш.

Са брзим развојем нових технологија инжењери електротехнике и рачунарства су постали веома тражени на тржишту. Данас су потребе за запошљавањем ИТ инжењера далеко веће од њиховог броја на тржишту. Трендови су такви да се на даље очекује раст потреба за ИТ кадровима, а овај раст је праћен и повећањем зарада. Информационе технологије укључују организовање и одржавање рачунарских система, пројектовање и управљање софтвером, мрежама и базама података, као и.програмирање у различитим програмским језицима. Информационе технологије привлаче људе који воле да раде у тимовима или директно са клијентима и купцима.

Студијски програм нашег Факултета информационих технологија омогућава стицање знања неопходних за решавање реалних проблема у различитим ИТ сферама једне организације. Факултет нуди квалитетну едукацију из области софтверског инжењерства, вештачке инталигенције, база података и многих других. По завршетку студија студенти су оспособљени и квалификовани за рад како у домаћим, тако и у иностраним компанијама на пословима као што су: администратор база података, веб девелопер, систем инжењер, софтверски инжењер и слично.