Алфа БК Универзитет
Факултети
  • вебсајтови
    факултета

Факултети

Сигурни у себе, са већ много пута потврђеним мотом “УВЕК ПРВИ” , освајамо нове просторе, ширимо видике, обогаћујемо искуства, пратимо трендове. Увек и на сваком месту остајемо верни традицији и квалитету.

 

Уколико сте заинтересовани за студије из области страних језика, спорта, менаџмента, економије, информационих технологија, уметности, математике, рачунарских наука, одаберите један од акредитованих студијских програма и стекните знање које ће пристајати уз ваше будуће звање.

Факултет за финансије, банкарство и ревизију

Факултет за финансије, банкарство и ревизију

У свом двадесетдвогодишњем постојању, Факултет за финансије, банкарство и ревизију је прешао развојни пут од малог предузетничког, до факултета са савременим наставним плановима и програмима.

Факултет за менаџмент у спорту

Факултет за менаџмент у спорту

Визија Факултета за менаџмент у спорту је јединствена лидерска позиција на тржишту високог образовања у припреми и обуци менаџера за успешне каријере у брзо растућој и конкурентној индустрији спорта. Квалитет, тежња ка изврсности, формирање и ширење знања најважнији су наши приоритети.

Факултет информационих технологија

Факултет информационих технологија

Факултет информационих технологија (ФИТ) Алфа универзитета у Београду, сагласно потребама привреде и развоја савременог друштва, образује кадрове, може се рећи, за занимања будућности, која су имплицирана достигнућима науке и технологије и условљена прогресивним развојем друштвених односа и нових тенденција у светској привреди. 

Факултет за математику и рачунарске науке

Факултет за математику и рачунарске науке

Факултет за математику и рачунарске науке основан је 2013. године у саставу Алфа Унверзитета из поља природно-математичких наука. Следећи мото нашег Универзитета – УВЕК ПРВИ, ми смо први приватни факултет за математику и рачунарске науке.

Факултет за стране језике

Факултет за стране језике

Мисија првог приватног Факултета за стране језике у Републици Србији јесте образовање квалитетних стручњака из области страних језика и књижевности. Циљ школовања јесте да студенти постигну што веће стручно образовање и друге опште квалитете и вредности које су неопходне за одабрану професију филолога – англисте, која може да испуни њихова животна очекивања.

Академија уметности

Академија уметности

Академија уметности у Београду ужива дводеценијски углед акредитоване високошколске установе која своје студенте припрема за глобални свет професионализоване драмске и аудиовизуелне уметности.

Студијски програми при Универзитету

У школској 2019/20. години вршимо упис на још два, нова, акредитована програма мастер академских студија: