Алфа БК Универзитет
Инфо
  • вебсајтови
    факултета

Инфо

Корисне информације

Корисне информације

УПУТСТВО ЗА КОМУНИКАЦИЈУ НА АЛФА БК УНИВЕРЗИТЕТУ

Институт „ПЕТАР КАРИЋ“

Институт „ПЕТАР КАРИЋ“

Институт за стратегијске студије и развој "Петар Карић" АЛФА БК Универзитета је засебна организациона јединица АЛФА БК Универзитета са статусом научне јединице.

Делатност Института обухвата прикупљање и чување научне документације, организовање и израду пројеката из научних и уметничких области којима се бави АЛФА БК Универзитет, издавање монографија и објављивање електронских публикације.

Карић Фондација

Карић Фондација

Загледана у велике српске задужбинаре, породица Карић је 1979. године основала Социјални савет у Пећи помажући своје раднике и суграђане без обзира на нацију, вероисповест, боју коже.

Био је то модеран вид у пракси показане друштвене одговорности породице и компаније „Браће Карић“ која ће своје институционалне оквире добити формирањем Фонда „Карић фондација“ 1992. године у Београду.

До дана данашњег, са визијом трајања у далекој будућности, Карић фондација остаје златан пример не само у Србији, већ у региону, Европи и свету, на који начин у својој земљи морају да делују друштвено одговорни појединци и компаније.

Посетите званичну страницу Карић Фондације

Видео галерија

Постани и ти део Алфа БК тима!