Алфа БК Универзитет
АЛФА БК УНИВЕРЗИТЕТ НА 62. МЕЂУНАРОДНОМ БЕОГРАДСКОМ САЈМУ КЊИГА
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / АЛФА БК УНИВЕРЗИТЕТ НА 62. МЕЂУНАРОДНОМ БЕОГРАДСКОМ САЈМУ КЊИГА

АЛФА БК УНИВЕРЗИТЕТ НА 62. МЕЂУНАРОДНОМ БЕОГРАДСКОМ САЈМУ КЊИГА

ВЕСТ, 23.10.2017

Ове године од 22.-29. октобра 2017. године одржава се 62.међународни сајам књига, наком ће АЛФА БК Универзитет представити своје програме. И ако смо већ 25 година познати и препознатљиви у сфери образовања, будуће студенте и овог пута ближе ћемо упознати са Факултетом за стране језике, Факултетом за финансије, банкарство и ревизију, Факултетом за информационе технологије, Факултетом за менаџмент у спорту и Факултетом за математику и рачунарске науке.

АЛФА БК УНИВЕРЗИТЕТ НА 62. МЕЂУНАРОДНОМ БЕОГРАДСКОМ САЈМУ КЊИГА

Искуство је показало да је најбољи вид информисања о студијским групама, модулима, начинима студирања, цени студија и добијања одговора на још много питања и дилема, непосредни контакт са компетентним особама, представницима факултета. Високостручан кадар Алфа БК Универзитета пренеће будућим колегама све потребне информације, а наши актуелни студенти директне утиске са свог, студентског, становишта.

Подсећамо да АЛФА БК Универзитет нуди преко 20 акредитованих програма свих нивоа студија. Осим матураната, који чине језгро будуће бруцошке популације, врата Алфа БК Универзитета отворена су за све људе који су спремни да раде на себи, који улажу у своје образовање и верују да је целоживотноучење једини прави избор човека модерног доба.

Алфа БК Универзитет биће на штанду са Срећном планетом и Карић фондацијом!

Посетиоце Сајма на нашем штанду очекују бројна занимљива изненађења.

Буди и ти УВЕК ПРВИ, постани део АЛФА БК тима!