Алфа БК Универзитет
БК Група угостила надарене студенте и ученике
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / БК Група угостила надарене студенте и ученике

БК Група угостила надарене студенте и ученике

ВЕСТ, 03.05.2018

Најбољи студенти Алфа БК Универзитета, студенти из Ниша и ученици средње школе „Бора Станковић“ из Ниша бораве у Минску на позив БК Групе, њених оснивача  и Фондације Карић.

Другог дана своје посете Минску ученици и студенти су обишли велелепно здање – пословно-стамбени комплекс Маyак Минска, површине милион квадрата који представља „град у граду“.

Тај део излета изазвао је велико интересовање младих гостију из Србије који нису скривали своје одушевљење оним што су видели, а појединци су изразили и жељу да по завршетку студија раде у тако препознатљивој и у свету признатој  компанији као што је БК Група.

У опуштеном и неформалном разговору са председником компаније Богољубом Карићем и једним  од оснивача Фондације Карић госпођом Миланком Карић студенти су истакли: "Ви сте човек који негује породицу, подиже градове, гради будућност младима."

Питали су и када ће породица Карић почети да гради у Србији тако велелепна здања и стамбене комплексе попут оног који су имали прилике да виде.

Богољуб Карић се као домаћин захвалио на посети и нагласио  да треба да улажу у себе и своје образовање јер је то оно што им нико не може одузети. Наравно, и вера у себе води до остварења жељеног циља, поручио је надареним ђацима и студентима председник БК Групе.