Алфа БК Универзитет
Конференција за новинаре поводом најаве Шестих студентских спортских игара Алфa БК Унивeрзитeта
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Конференција за новинаре поводом најаве Шестих студентских спортских игара Алфa БК Унивeрзитeта

Конференција за новинаре поводом најаве Шестих студентских спортских игара Алфa БК Унивeрзитeта

ВЕСТ, 06.06.2019

Данас је на АЛФА БК Универзитету одржана Конференција за новинаре поводом најаве Шестих студентских спортских игара Алфa БК Унивeрзитeта које ће се, ове године, 8. и 9. јунa одржати у Крушeвцу, у организацији Факултета за финансије, банкарство и ревизију  и  Факултета за менаџмент у спорту.

Конференција за новинаре одржана је у присуству проректорке за наставу АЛФА БК универзитета проф. др Миљане Барјактаровић, декана Факултета за менаџмент у спорту, проф. др Јована Веселиновића и прeдсeдника oргaнизaциoнoг oдбoрa Шестих студентских спортских игара Алфа БК универзитета, проф. др Ранка Маријановића који се обратио новинарима.

Шесте студентске спортске игре АЛФА БК универзитета представљају манифестацију забавно – такмичарског и хуманитарног карактера. Поред дружења и забаве, свакако, равноправна компонента овог догађаја је и њен хуманитарни карактер. Наиме, током ове манифестације дечаку из Крушевца (Ђ.М.) коме је дијагностификован Даунов синдромом, биће уручен кревет. Куповином кревета, надамо се да ћемо знатно олакшати услове живота овом дечаку и потакнути друге донаторе да помогну њему и његовој породици.

Шесте студентске спортске игаре Алфa БК Унивeрзитeтав  нашим младим студентима из Београда, Крушевца, Краљева, Новог Пазара, Ниша и Зубног Потока пружиће прилику да се окушају у различитим спортским дисциплинама попут малог фудбала, кошарке, одбојке, стоног тениса, шаха, скока у даљ, бацања камена с рамена. Циљ ових студентских спортских игара свакако да је вредновање спорта и такмичарског духа у оквиру академске заједнице, али и јачање свести код младих људи о важности спорта у њиховим животима. Шесте студентске спортске игаре Алфa БК Унивeрзитeтав организоване су под покровитељством БК ГРУПЕУдружења индустријалаца и предузетника Србије и Градске управе града Крушевца.

Надамо се да ћете бити у могућности да нам се придружите и својим присуством увеличате и овај, за студенте, велики догађај!

Ваш АЛФА БК Универзитет

https://www.telegraf.rs/vesti/humano-vesti/3068628-sportske-igre-alfa-bk-univerziteta-imaju-humanitarni-karakter

Постани и ти део Алфа БК тима!