Алфа БК Универзитет
Креативност на делу - creAR(c)Tivity
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Креативност на делу - creAR(c)Tivity

Креативност на делу - creAR(c)Tivity

ВЕСТ, 07.06.2019

Дан креативности на Факултету за стране језике Алфа БК универзитета

Традиционална изложба креативних радова студената Факултета за стране језике creAR(c)Tivity одржаће се у четвртак 13. јуна, са почетком у 14h. Том приликом студенти ће представити своје песме и кратке приче и своју креативност на делу изложити кроз презентације креативних радова, који су инспирисани признатим светским класицима.

Креативност на делу - creAR(c)Tivity

Такође ћемо угостити ђаке из средњих школа који су учествовали на овогодишњем Књижевном конкурсу. Посетиоци ће имати прилику и да уживају у сценама из представе Пуста земља, коју су осмислили наши студенти четврте године.  

Посебан део програма представља радионица запаженог младог књижевника Бобана Трифуновића који ће студенте увести у мистерије писања. Предавање носи назив Кратак увод у креативно писање:  како до прве књиге – корак по корак?

Овај догађај се организује на Факултету за стране језике од 2016. године и добра је илустрација како се на студијским програмима из англистике могу применити интерактивне и савремене методе у настави и како се могу неговати посебни таленти студената.

IMG_20190603_132040