Алфа БК Универзитет
Округли сто - ,,ОДРЖИВОСТ РАЗВОЈА АРХИТЕКТОНСКОГ НАСЛЕЂА“
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Округли сто - ,,ОДРЖИВОСТ РАЗВОЈА АРХИТЕКТОНСКОГ НАСЛЕЂА“

Округли сто - ,,ОДРЖИВОСТ РАЗВОЈА АРХИТЕКТОНСКОГ НАСЛЕЂА“

ВЕСТ, 15.12.2017

Дана 21.12.2017.  на Алфа БК Универзитету одржан је  округли сто ,,АЛФА БК ПОГЛЕДИ“.

Тема округлог стола била  је:,,ОДРЖИВОСТ РАЗВОЈА АРХИТЕКТОНСКОГ НАСЛЕЂА“. Ово је био први округли сто у оквиру циклуса предавања

 који ће се у наредном периоду одржати на Алфа БК Универзитету.

Учесници округлог стола били су еминентни професори из различитих области, који су указали на значај бављења овом актуелном мултидисциплинарном темом.

Проф. др Милован Живковић, модератор овог округлог стола, истакао је значај ове тема како за академску, тако и за ширу друштвену јавност и најавио да ће се у наредном периоду  најмање још једном говорити на поменуту тему.

 

Окупљене је поздравио и ректор Алфа БК универзитета проф. др Славко Вукша, који је учесницима и гостима пожелео пријатан рад и боравак на првом приватном Универзитету на овим просторима и истакао значај нових студијских програма – Енергетска ефикасност у зградарству, Организација, технологија грађења и менаџмент у грађевинарству и Херитологија- Заштита и очување наслеђа.

Ректор је истакао да поменути нови мастер програми имају велика значај за  Универзитет, јер су његови оснивачи и визионари, породица Карић, стекли светско име у области грађевине.

У дебати су, поред ректора, проректора за наставу, декана, професора, предавача и бивших студената АЛФА БК Универзитета, учествовали и гости из привредне и академске заједнице.

Увек први- АЛФА БК УНИВЕРЗИТЕТ!