Алфа БК Универзитет
Пословни Форум "Србија-Белорусија"
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Пословни Форум "Србија-Белорусија"

Пословни Форум "Србија-Белорусија"

ВЕСТ, 06.12.2019

Данас се у Београду одржао пословни Форум "Србија-Белорусија", чији је циљ унапређење и развој привредне сарадње две земље.У организацији Привредне коморе Србије и у сарадњи са Белоруском трговинско-индустријском комором и Амбасадом Белорусије у Београду, у Палати Србија потписани су комерцијални уговори српске и белоруске стране, али и уговори којима је дефинисана сарадња између нашег АЛФА БК Универзитета и два руска универзитета.

Белоруско-Руски универзитет (проспект Мира 43, 212000, Могиљев, Република Белорусија), који заступа ректор Михаил Евгењевич Лустенков, поступајући на основу Статута, потписао је уговор са АЛФА БК Универзитететом у Београду (Палмира Тољатија 3, 11070 Београд, Република Србија), који заступа ректорка проф. др Јозефина Беке Тривунац, 

Државни универзитет Јанка Купала из Гродна (ул. Ожешко 22, 230023, Гродно, Република Белорусија), који заступа ректорка Ирина Китурка, поступајући на основу Статута, потписао је уговор са АЛФА БК Универзитетом у Београду (Палмира Тољатија 3, 11070 Београд, Република Србија), који заступа ректорка проф. др Јозефина Беке Тривунац.