Алфа БК Универзитет
Представници АЛФА БК универзитета гостовали су у Јутарњем програму Happy телевизије
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Представници АЛФА БК универзитета гостовали су у Јутарњем програму Happy телевизије

Представници АЛФА БК универзитета гостовали су у Јутарњем програму Happy телевизије

ВЕСТ, 19.04.2019

Дана 15.04.2019.године АЛФА БК универзитет био је гост Јутарњег програма на Happy TV. Тема гостовања била је образовање и студирање уз невероватне погодности, попусте и стипендије за најбољње студенте. Гости Јутарњег програма, Милорад Пањевић, председник Савета АЛФА БК универзитета, проф. др Миљана Барјактаровић, проректор за наставу и доцент др Лазар Копања, декан Факултета информационих технологија АЛФА БК универзитета говорили су о могућностима које Вам нуди студирање на првом приватном универзитету на Балкану.

Како су истакли, најбоља потврда успешног рада нашег Универзитета јесте професионална каријера наших дипломаца, магистара и доктора наука који заузимају руководећа места у бројним домаћим и међународним предузећима и институцијама.Проректорка за наставу и декан Факултета информационих технологија су назначили да АЛФА БК универзитет ове године, како би помогао најбоље ђаке, младе родитеље, запослене, стипендира своје најбоље студенте и нуди велики број попуста за будуће студенте, као и могућност запослења у најпрестижнијим иностраним и домаћим компанијама. Породични попусти, попусти за младе родитеље, запослене, само су неке од могућности које нуди наш Универзитет, истакао је господин. Пањевић. Такође су назначили да је предупис у току, и да ђаци који се упишу до 20.јула могу да остваре попуст и до 20 %.Придружи се најбољима, постани и ти део АЛФА БК тима.АЛФА БК универзитет - Без Конкуренције!