Алфа БК Универзитет
О Универзитету
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / О Универзитету

О Универзитету

Одабир факултета, једна је од најважнијих животних одлука, које одређују вашу будућност. Зато она мора бити сигурна и поуздана.

 

Први приватни Универзитет у Србији.
Проверите зашто смо најбољи и уђите у свет успешних!

Реч оснивача

Реч оснивача

''Сви имају шансу да буду успешни и да остваре све што желе у животу, питање је само не направити грешку, изабрати прави пут и правог учитеља. Прави пут за Вас је АЛФА БК УНИВЕРЗИТЕТ који је први приватни универзитет."

Реч Ректора

Поштовани студенти АЛФА БК Универзитета,

Ми црпимо снагу из наше традиције и користимо најновија достигнућа у домену науке и образовања да изградимо изузетност код својих студената. Наши студенти су, уписом на Алфа БК универзитет, постaју чланови Алфа БК породице и наши партнери.

Увек први

Увек први

Квалитетан професорски кадар, обjективно оцењивање студената, студиjски програми коjи су прилагођени тржишту, администрациjа у служби студената, квалитетна пракса наших студената, успешна међународна сарадња, адекватни услови – савремено опремљени кабинети и учионице, на више од 2000 квадратних метара, метод су стицања квалитетног образовања. 

Људи

Људи

Преко двадесет акредитованих студијских програма на свим нивоима студија, више од 20.000 студената који су своје академско звање стекли на неком од факултета Алфа БК универзитета, и скоро 200 запослених, гаранција су вашег избора жељеног факултета. 

Међународна сарадња

Међународна сарадња

Међународна сарадња Алфа БК универзитета са сродним универзитетима у страним земљама остварује се у четири правца...