Алфа БК Универзитет
Куда са нашом дипломом?
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Упис / Куда са нашом дипломом?

Куда са нашом дипломом?

Најважније код уписа Факултета је да одабереш оно што те заиста занима.

 

Преко 20 акредитованих студијских програма које нуди наш Универзитет пружају свима могућност да пронађу нешто за себе и стекну знање које ће пристајати уз њихово будуће звање.

Буди сигуран да твој избор буде само твој и не дозволи другима да утичу на твоје одлуке. Одабир факултета је кључна ствар за твоју будућност, коју од тренутка одабира сам кројиш.

Дипломирани студенти нашег Универзитета никада нису имали проблем при запошљавању, било да је реч о страним или домаћим, приватним или државним институцијама, као ни да ли је у питању посао у иностранству или у нашој земљи. Велики број наших студената је на руководећим положајима у неким од великих корпорација као што су Мерцедес, Теленор, Кока Кола, Синалко…

Међутим, треба имати у виду чињеницу да су мастер студије све траженије при запошљавању, а уписивање мастер студија у иностранству са дипломом неког од наших Факултета никада није представљао проблем ниједном нашем дипломираном студенту.

Исто тако, Алфа БК универзитет врши упис и на акредитоване мастер и докторске студије на свим факултетима у свом саставу, а студенти који заврше основне студије код нас, добијају специјалан попуст за наставак студија.