Алфа БК Универзитет
О нама
  • вебсајтови
    факултета

О нама

Алфа БК Универзитет кроз Алумни асоцијацију окупља све оне који су дипломирали, магистрирали, одбранили мастер или докторирали на неком од факултета који послују у саставу Алфа БК Универзитета.

Алумни асоцијација Алфа БК Универзитета има за циљ повезивање свих генерација студената ради остваривања сарадње и успостављања трајних веза између алумнија, студената, наставника факултета, академске и шире заједнице.

Намера нам је да успоставимо бољу стручну, научну, образовну и пословну сарадњу са колегама и организацијама у земљи и иностранству и да ујединимо, преко пријатељских веза, некадашње студенте и осигурамо помоћ старијих колега млађима.

Поред остваривања међусобне сарадње, жеља нам је да чланови Алумни асоцијације имају брз и ефикасан приступ информацијама о могућностима даљег усавршавања и приликама за конкурисање на позиције које одговарају њиховим могућностима и квалификацијама.

Кроз организацију догађаја, семинара и конференција у циљу професионалне и личне надоградње Алумни асоцијације, као и кроз учешће у међународној научној и стручној размени и успостављање релација са алумни асоцијацијама из региона, тежимо да ојачамо и репутацију Алфа БК Универзитета.

Посетите нашу Facebook страну

Посетите нашу Linkedin страну

Управни одбор

Страница је у изради.

Правна документа

Страница је у изради.