Студенти Алфа БК Универзитета на корак до сјајних успеха: Одржана радионица која мења каријере!

На Алфа БК Универзитету, у оквиру Центра за развој каријере, 23. октобра одржана је веома успешна и значајна радионица под називом „Каријерни пут до менаџера у пракси“. Радионицу је водила Марина Петрушевски, директорка и партнерка реномиране компаније Advance International – HR Agency, која је водећа у организацији обука за бројне познате компаније. Радионицу је организовала професорка Зорица Ђурић, руководилац Центра за развој каријере, која је на Алфа БК Универзитету до сада спровела велики број пракси за студенте свих година студија.

Радионица је привукла велики број студената, жељних да стекну практична знања и увиде у захтеве савременог тржишта рада. Поред тога, наглашена је важност оваквих обука у развоју каријере будућих менаџера, посебно у контексту све изазовнијих пословних услова.

Оно што ову радионицу чини посебно вредном је јединствен приступ Марине Петрушевски, која је својим искуством и конкретним примерима из праксе пружила студентима увид у реалне изазове и вештине неопходне за успешно руковођење у данашњем пословном свету. Студенти су имали прилику да чују директне савете о томе како да се позиционирају на тржишту рада, како да унапреде своје вештине и шта је то што послодавци очекују од будућих менаџера.

Алфа БК универзитет још једном је доказао да је лидер у високошколском образовању у Србији, омогућавајући својим студентима да добију врхунско теоријско знање, али и практична искуства која их припремају за успешну каријеру. Кроз овакве радионице и сарадњу са истакнутим стручњацима, Универзитет наставља да поставља високе стандарде у образовању и пружа својим студентима конкурентску предност на тржишту рада.

Посебна пажња на овој радионици била је посвећена развоју лидерских вештина и менаџерских способности, што је од кључног значаја за студенте који планирају да своје каријере усмере ка руководећим позицијама. Марина Петрушевски је истакла да успешан менаџер мора бити спреман да се континуирано усавршава и да разуме динамику модерног пословног окружења. Студенти су имали прилику да учествују у интерактивним дискусијама, које су им омогућиле да примене научено у симулацијама стварних пословних ситуација, што је додатно оснажило њихово самопоуздање и спремност за будуће професионалне изазове.

Будите и ви међу најбољима – упишите Алфа БК Универзитет!