Алфа БК Универзитет
Упис
  • вебсајтови
    факултета

Упис

Спорт  је несумњиво једна од најуспешнијих области привредног и друштвеног живота у Свету, али и нашој земљи. Самим тим на Факултету за менаџмент у спорту Алфа БК универзитета се школују и оспособљавају кадрови који ће унапредити организацију и функционисање самог система спорта у Србији. Ово представља резултат рада пажљиво изабраног тима професора, који перманентно ажурирају наставне планове и програме прилагођене најновијим научним сазнањима из области спорта, менаџмента у спорту и тренажним технологијама.

Предупис је у току!

Оно што нас издваја од других:

1. Стипендије за најбоље средњошколце и будуће бруцоше

2. Сарадња са привредом

3. Савремене методе у образовању, студирање на даљину (ДЛС)

4. Менторски рад, рад у малим групама

5. Учење кроз праксу

Завршени факултет је само улазница за будућу успешну каријеру! Направи прави избор !

За све информације у вези предуписа и стипендијама сазнајте позивом на број телефона 063/313153

Куда са нашом дипломом?

Куда са нашом дипломом?

Преко 20 акредитованих студијских програма које нуди наш Универзитет пружају свима могућност да пронађу нешто за себе и стекну знање које ће пристајати уз њихово будуће звање.

Буди сигуран да твој избор буде само твој и не дозволи другима да утичу на твоје одлуке. Одабир Факултета је кључна ствар за твоју будућност, коју од тренутка одабира сам кројиш.

Акредитовани програми

Акредитовани програми

Преко двадесет акредитованих студијских програма на свим нивоима студија (основне студије, мастер и докторске студије), више од 20.000 студената који су своје академско звање стекли на неком од факултета Алфа БК Универзитета, и скоро 200 запослених, гаранција су вашег избора жељеног факултета. 

Потребна документација за упис

Потребна документација за упис

Припремите непходну документацију унапред и скратите време које вам је потребно за процедуру пријаве.

Колико кошта

Колико кошта

За кандидате који уписују прву годину основних академских студија Алфа БК Универзитета, а који су средњу школу у четворогодишњем трајању завршили са укупном просечном оценом од 4,5 па навише, школарина износи 990 евра.