Брз проток интернета за студенте АЛФА БК Универзитета

Поштовани студенти,

у специфичним околностима изазваних ширењем COVID-19, као што знате, АЛФА БК Универзитет је свој рад реализовао „наставом на даљину“, односно организовањем електронског извођења наставе. Хитним и ефикасним преласком на овај вид наставе, како би се студентима омогућио брз проток интернета, кабинет председнице Владе Србије, у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација и нашим АЛФА БК Универзитетом, обезбедио је подршку телеоператера односно брз проток интернета за студенте АЛФА БК Универзитета којима је то неопходно.

Драги студенти,

уколико желите да Вам се обезбеди брзи интернет, како бисте могли лакше да пратите „наставу на дањину“, молимо Вас да се, до 6. маја. 2020. године, пријавите тако што ћете на iva.ljesar@alfa.edu.rs послати Ваше име и презиме, број телефона и назив оператера, како би се на том броју телефона пустио брз интернет.

Срдачно,

Ваш АЛФА БК Универзитет

Дипломирани студенти Алфа БК Унивезитета брзо се запошљавају у домаћим и страним, државним и/или приватним, институцијама.

Улажемо у будућност, будућност си ти!

Упишите се у другом уписном року на Алфа БК Универзитет, без полагања пријемног испита, уколико нисте успели да се упишете на неки од факултета у Србији.

Све информације у вези другог уписног рока, на све факултете Алфа БК Универзитета, можете добити позивом на број телефона 063/313-153 или мејлом на info@alfa.edu.rs

Други уписни рок је у току!

Ваш Алфа БК Универзитет