Будућност је у вашим рукама!

Драги студенти, са дипломом Алфа БК Универзитета повећајте могућности запослења у мултинационалним компанијама, јер понуда наших студијских програма је разнолика и другачија. Са савременим знањима и вештинама и ви ћете бити конкурентнији. Отвараће вам се нове перспективе и нове могућности за напредовање у каријери, као што је то било и са нашим студентом Факултета за финансије, банкарство и ревизију, Зораном Нинићем који вас позива да ову годину искористите за нове и праве могућности, јер други уписни рок на Алфа БК Универзитету је у току!

“ Драги студенти и потенцијални студенти, ја сам Зоран Нинић, ваш колега. Завршио сам Факултет финансије, банкарство и ревизију, на Алфа БК Универзитету у Београду.

По занимању сам финансијски аналитичар, и последњих 9 година живим и радим у иностранству.

Постдипломске студије сам уписао на Heriot Watt Univerzitetu у Единбургу, усмерење Инвестиционо банкарство. Члан сам мреже финансијских аналитичара CFA института са седиштем у Вирџинији, где ускоро полажем један од испита за престижно звање Chartered Financial Analyst.

Основни корпус теоријског и практичног знања који сам формирао на факултету, захваљући одличним професорима, искористио сам за даље напредовање у каријери и академско усавршавање.

Будући и садашњи студенти будите упорни и никада не престајте да верујете у себе.

Будућност је у вашим рукама.”

Наши студенти – наша снага!

Други уписни рок је у току!

Ваш Алфа БК Универзитет