Други уписни рок

Алфа БК Универзитет већ двадесет и седам година нуди, са свих шест факултета у свом склопу (Факултет за финансије, банкарство и ревизију, Факултет за менаџмент у спорту, Факултет информационих технологија, Факултет за стране језике, Факултет за математику и рачунарске науке, Академија уметности), најопсежније и најтраженије акредитоване студијске програме који се креирају према потражњи занимања на тржишту рада, чиме настоји да се образује неопходни академски кадар за развој наше привреде и друштва.
Након успешно завршеног првог уписног рока, студенти који нису успели да се упишу на неке од факултета у Србији, могу то учинити у другом усписном року, који почиње, на Алфа БК Унверзитету, крајем августа.

Све информације око уписа у другом ( септембарском) уписном року, на све факултете Алфа БК Универзитета, можете добити позивом на број телефона 063/313-153 или мејлом на info@alfa.edu.rs

За он-лајн пријаву и више информација посетите сајт Алфа БК Универзитета www.alfa.edu.rs

Други уписни рок је у току!

Ваш Алфа БК Универзитет

Дипломирани студенти Алфа БК Унивезитета брзо се запошљавају у домаћим и страним, државним и/или приватним, институцијама.

Улажемо у будућност, будућност си ти!

Упишите се у другом уписном року на Алфа БК Универзитет, без полагања пријемног испита, уколико нисте успели да се упишете на неки од факултета у Србији.

Све информације у вези другог уписног рока, на све факултете Алфа БК Универзитета, можете добити позивом на број телефона 063/313-153 или мејлом на info@alfa.edu.rs

Други уписни рок је у току!

Ваш Алфа БК Универзитет