Како ће се одвијати настава у околностима ванредног стања

Основни начин одвијања наставе у новонасталим околностима ванредног стања је настава у виртуелном окружењу. Интерактивно учење на даљину је наш нови заједнички пројекат. Ово је лепа прилика за развијање способности и вештина за сарадњу која је примерена и локалном и глобалном окружењу. Допринос сваког од нас је наш лични чин којим показујемо колико смо сами спремни да креативно градимо свој пут у будућност и своју каријеру.

Сви професори АЛФА БК Универзитета интензивно ажурирају е учионице на својим предметима. Поставићемо и додатне садржаје, текстове, презентације, задатке и мини тестове, у складу са природом предмета. Поред уобичајене комуникације е путем, ради повећања итнерактивности наставе отварају се форуми у оквиру предмета. Од студената се очекује да се редовно укључују у наставу у терминима према распореду часова.

СВЕ АКТИВНОСТИ СТУДЕНАТА У Е УЧИОНИЦИ АУТОМАТСКИ СЕ ЕВИДЕНТИРАЈУ И ПРАТЕ И УЗИМАЋЕ СЕ У ОБЗИР ПРИ ФОРМИРАЊЕ ОЦЕНЕ.

Е УЧИОНИЦИ МОЖЕТЕ ПРИСТУПАТИ И ПУТЕМ МОБИЛНОГ ТЕЛЕФОНА. Користите прилагођену верзију Moodle mobile са Google play за Android или APP Store. (упутство на првој страници еУчионице).