УПИШИ Алфа БК Универзитет

На Алфа БК Универзитету, студенти који стичу знања и вештине на сва три нивоа (основних, мастер и докторских) студијских програма, укључени су у јединствени образовни систем. Интердисциплинарност студијских програма на Алфа Бк Универзитету, који према научним областима и пољима одговарају савременим потребама друштва, интегришу и хармонизују знање наших професора у кохерентну целину.

Након успешно обављеног пријемног испита, можемо закључити да је заинтересованост свршених средњошколаца – будућих студената Алфа БК Универзитета подједнака за све студијске програме. Велика заинтересованост, и ове године, била је за Факултет за стране језике, на ком се стиче звање дипломирани и/или мастер англиста. Нашим студентима Факултета за стране језике, захваљујући надалеко признатим дипломама, „отворена су врата” на најпрестижнијим светским универзитетима. Како и ове године, тако и већ пар година уназад, поједнако је интересовање и за Факултет информационих технологија и то за смер информационо-комуникационе технологије, затим за Факултет за математику и рачунарске науке за смер рачунарске науке, али и Факултет за финансије, банкарство и ревизију за смер трговина и маркетинг. На Факултету за менаџмент у спорту средњошколаци су се у великом броју пријављивали за истоимени смер. Стога, Алфа БК Универзитет и даље настоји да образује профиле и стручњаке за које постоји потреба на тржишту рада.

Придружи се најбољима, постани и ти дипломирани :

– економиста

– англиста

– инжењер електротехнике и рачунарства

– информатичар

– менаџер

За више информација о студијским програмима, начину студирања и добијању стипендија, можете сазнати позивом на број телефона 063-313-153 или путем е-мејл адресе info@alfa.edu.rs

Упис је у току!

Алфа БК Универзитет