Успешни студенти Факултета за стране језике су најбоља потврда нашег квалитетног образовања

Бранислав Анчић, након завшених основних студија на Факултету за стране језике Алфа БК Универзитета, је успешно завршио мастер студије на Norwegian University of Science and Technology (NTNU) из области методике наставе енглеског језика. После успешно одбрањене мастер тезе, Бранислав нам је послао речи хвале због пружене подршке током студирања и могућности да, након завршених основних студија Алфа БК Универзитета се упише и заврши мастер студије на престижном норвешком универзитету.

“На Факултету за стране језике Алфа БК универзитета сам стекао драгоцена знања из области енглеског језика, књижевности и културе. Лепа сећања и дивно искуство ме везују за професоре, асистенте и друге предаваче на Факултету, који су марљиво радили и учествовали у нашем развоју као будући англисти и наставници енглеског језика и књижевности. Диплома Факултета за стране језике ми је омогућила упис на један од престижнијих норвешких универзитета, Norwegian University of Science and Technology (NTNU), где сам успешно завршио двогодишњи мастер програм из области методике наставе енглеског језика.“

Најбоља потврда квалитетног образовања на Алфа БК универзитету јесу наши успешни и задовољни студенти. Зато, упиши и ти Факултет за стране језике Алфа БК Универзитета.

Упис је у току!

063/313-153