Umetnost koja inspiriše i oplemenjuje

Alfa BK Univerzitet sa zadovoljstvom najavljuje izložbu slika ikonopisca Branka Simića iz Aranđelovca i slikarke Danice (Jordane) Miladinović iz Beograda, koja će se održati 30. avgusta 2024. godine u 18 časova u prostorijama Univerziteta na adresi Bulevar Maršala Tolbuhina 8 na Novom Beogradu.

Ovaj jedinstveni događaj pružiće vam priliku da zaronite u svet umetnosti koja hrani dušu i oplemenjuje duh. Branko Simić, čuven po svom delikatnom radu u ikonopisanju, predstavlja nam svoje najnovije radove, inspirisane pravoslavnom tradicijom i dubokom duhovnošću. Njegove ikone, prožete svetlošću i tišinom, pozivaju nas na trenutak kontemplacije i unutrašnjeg mira.

Sa druge strane, slikarka Danica (Jordana) Miladinović iz Beograda, kroz svoja platna dočarava snove i emocije koje nas podsećaju na lepotu života. Njene slike, bogate bojama i detaljima, prenose osećaj radosti i slobode, podstičući nas da prepoznamo umetnost u svakodnevnom životu.

Za sve nas umetnost predstavlja izvor lepih emocija, a bez njih nema ni dobrih i plemenitih ljudi. Verujemo da kroz ovu izložbu možemo probuditi u vama najlepše osećaje, inspirisati vas da sanjate, i motivisati da ostvarite svoje snove sa dobrom energijom i plemenitim delima.

Naša želja je da sa vama podelimo ovu lepotu i radost stvaranja. Biće nam izuzetno drago da budete naši gosti i da zajedno proslavimo umetnost koja inspiriše i oplemenjuje.

Dođite, ponesite sa sobom svoje snove i prepustite se magiji umetnosti!

Autori izložbe:

  • Branko Simić, ikonopisac iz Arandjelovca
  • Danica (Jordana) Miladinović, slikarka iz Beograda

Autor: Branko Simić

Autor: Branko Simić

Autor: Branko Simić

Autor: Branko Simić

Autor: Danica (Jordan) Miladinović

Autor: Danica (Jordan) Miladinović

Autor: Danica (Jordan) Miladinović

Autor: Danica (Jordan) Miladinović